Campagne

Grow more

Je boodschap krachtig overbrengen en mensen in actie laten komen: met een campagne video lukt het. Daarmee promoot je je campagne effectief en bereik je een groot publiek, in elke fase van de customer journey.

Strategy

Door middel van campagnes via onder andere social media groeien wij jouw bedrijf. Als creative agency gaat bij ons een video campagne veel verder dan alleen de video. We verdiepen ons eerst in jouw bedrijf.

Tijdens een gesprek bepalen wij wat wij willen bereiken. Daarna bedenken we een strategie met duidelijke doelen. Zo weten we precies waar we naartoe werken. Vervolgens maken we een concept voor de campagne video, waar we samen over sparren.

Target

Een campagne video is voor allerlei doelen geschikt. Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je mensen toe wilt aanzetten en of ze in de awareness- of juist loyalty-fase zitten. Het is vooral belangrijk om de gedachte achter je bedrijf en de emotie over te brengen. Daarvoor is een campagne video laten maken ideaal, omdat je precies de goede sfeer creƫert en mensen meteen doorklikken naar je website.